Reklam specialisering, Främjande handelsvaror, Skräddarsydda gåvor med eget tryck, Engångsvaror och mycket mer.

Frågor? Ring +31 (0)88 1881046 eller skicka oss ett email på info@dinilu.se!

Spelkort med eget tryck | Billigt från € 0,36 per lek

Spelkort är perfekta att använda som PR-vara och kan lätt tryckas som del av ert egna spel! Vi kan trycka kort som är helt skräddarsydda efter er design, om det innebär en lek med kort från ert egna spel eller en standard kortlek med er logga spelar ingen roll. Vi producerar dessa spelkort med utfall, detta innebär att det inte kommer att finnas någon vit kant mellan din bild och kortet, och kommer även med en låda i papp tryckt med fullfärg. Använd dessa skräddarsydda spelkort för att få era kunder att minnas ert namn, då detta är en produkt som många bär med sig under en lång tid.

Vi trycker dessa kort i Kina och kan garantera hög/professionell kvalité med låg kostnad i både större och mindre mängder kort. Vi erbjuder olika storlekar. Allt från mini, för den på resande fot, till riktigt stora för dem med nersatt syn och olika mängder kort per lek för speciella spel. Beställ era kort med pressad linnen för en mer slittåligt kortlek.

Behöver ni hjälp med eran design? Eller vill ni ha en mall för er egna unika låda? Kontakta gärna oss så hjälper vi er gärna med! Se gärna någon utav våra storlekar för mer information och en snabb uträkning av pris och leveranstid, eller kontakta oss om du vill ha en kortlek som inte följer standarden.

Spelkort