Reklam specialisering, Främjande handelsvaror, Skräddarsydda gåvor med eget tryck, Engångsvaror och mycket mer.

Om oss

Sedan 2003 har Tonino International Trading levererat många produkter till våra, huvudsakligen, Nederländska och Belgiska kunder. Vi ser till att leverera kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser från våra pålitliga tillverkare i Kina. Vår affärsmodell är enkel: se till att våra kunder får vad de beställt. Vi har inget kontor eller personal i Europa, utan driver vår verksamhet från Kina. I vårt Kinesiska kontor arbetar både Kinesisk och Europeisk personal med god erfarenhet inom deras respektive områden, och tillsammans kontrollerar vi alla produkter och fabriker vi arbetar med.

I januari 2009 lanserade vi våran nya hemsida; Dinilu.eu. Utbudet på denna hemsida ger dig enkelt de bästa priserna på kortast möjliga tid. varför slösa er tid på att försöka få fram ett bra pris från företag som är stängda medan ni jobbar, låta era kunder vänta i evigheter och hoppas på att ni får levererat det ni betalat för?. På vår hemsida kan ni enkelt anpassa produkterna efter era önskemål och kvantitet, samt få en uträkning av pris och leveranstid direkt på hemsidan.

Varför ni bör arbeta med oss:

Räkna enkelt ut pris och leveranstid på hemsidan.
Det är det enklaste och snabbaste sättet att få fram pris och leveranstid, som ger er tid att ge era kunder bättre service. Vi levererar till ert företag och tar hand om och betalar tullen åt er. ALLT inkluderas i priserna som visas på hemsidan (exklusive expressleveranser).
Många års erfarenhet av företagsverksamhet i Kina och kvalitetskontroll.
Vi kan alla knep och ser till att era krav blir uppfyllda. Om vi skulle göra ett större misstag, är det bra att veta att vi är registrerade i Nederländerna och våra kontrakt är skrivna under Nederländsk lag.
Vi kontrollerar alla våra fabriker innan, under och efter produktion.
Vi lovar att alla era produkter produceras med hållbarhet i åtanke och våra fabriker håller sig till grundläggande mänskliga rättigheter (Inget barnarbete och anständiga löner jämförd med den lokala standard).