Reklam specialisering, Främjande handelsvaror, Skräddarsydda gåvor med eget tryck, Engångsvaror och mycket mer.

Frågor? Ring +31 (0)88 1881046 eller skicka oss ett email på info@dinilu.se!

Trycka dags almanackor | Billigt fån € 1,75 per kalender

Dags almanackor är ett väldigt praktiskt sätt att påminna era kunder, anställda eller eventuella kunder om ert företag, varje dag i ett helt år. De här almanackorna har en klassisk design där varje dag börjas med att riva av ett blad från kalendern, för att visa dagens datum. Dessa kalendrar säljs ofta i bokhandlar och är ofta tryckta med roliga serier, intressant fakta eller välkända citat. De kan även användas som ett lekfullt sätt att påminna anställda om framtidsmål, regler och eller lagar inom företaget, ett enkelt och roligt sätt att sprida information om ert företag.

Vi trycker dessa kalendrar helt skräddarsydda efter era önskemål med en minimum på 1 000 kalendrar per order. Välj mellan olika format, så som 640 blad som kombinerar lördag och söndag på en sida, eller 736 sidor om ni vill ha med veckans alla 7 dagar på var sitt blad. Dessa dags kalendrar är fullt utrustade med en framsida i fullfärg och två hål för att enklare kunna t.ex. hänga upp kalendern. Vi hjälper er så klart gladeligen med designen av er kalender.

Kontakta gärna oss för mer information om dessa dags kalendrar och hur de kan hjälpa ert företag eller organisation. Se gärna någon utav några produkter nedanför för att få en snabb uträkning av pris och leveranstid, direkt på hemsidan.

Dags almanackor