Reklam specialisering, Främjande handelsvaror, Skräddarsydda gåvor med eget tryck, Engångsvaror och mycket mer.

Frågor? Ring +31 (0)88 1881046 eller skicka oss ett email på info@dinilu.se!

Tillfälliga tatueringar med er design | hög kvalité från € 0,03

Tillfälliga tatueringar är perfekta PR-produkter som är billiga att producera och har goda förmåner. Våra temporära tatueringar (fejktatueringar) produceras i de bästa fabrikerna, är 100% giftfria och följer alla hälsokrav. Kunder som applicerar dessa tatueringar med er logga eller design har roligt samtidigt som de gör reklam för ert företag, märke eller event. Vi producerar dem i alla storlekar och även de minsta design detaljerna är inga problem, vi erbjuder dessutom olika typer av speciella tryckfärger så som självlysande (glow-in-the-dark).

Baksidan av tatueringarna kan också tryckas och anpassas efter era idéer. Efter applicering håller den temporära tatueringen i ett flertal dagar utan att blekna, att ta ett bad är även inget problem för dessa tatueringar. När det är dags att ta bort tatueringen kan detta enkelt göras med hjälp av baby olja eller alkohol.

Klicka gärna på några utav våra tillgängliga tatueringar för mer information och en snabb uträkning av pris och leveranstid eller kontakta oss för mer information och priser. Vårt designteam hjälper er gärna med er design.

Tillfälliga tatueringar