Reklam specialisering, Främjande handelsvaror, Skräddarsydda gåvor med eget tryck, Engångsvaror och mycket mer.

Frågor? Ring +31 (0)88 1881046 eller skicka oss ett email på info@dinilu.se!

Reflexvästar skräddarsydda och tryckta | Billigt från € 1,41

Reflexvästar hjälper i situationer med dålig sikt, så som under dåligt väder och nattetid, då man måste bli sedd av sin omgivning. Fler och fler Europeiska länder kräver att förare ska ha minst en reflexväst i sin bil, för personlig säkerhet under olyckor och andra situationer man som privatperson kan vara utsatt. Många arbetare och frivilliga som befinner sig i situationer med mycket trafik måste bära reflexväst. Cyklister, promenerande individer, springare och många som befinner sig på gatorna kring solupp- och nedgång/under de mörka vintrarna kanske inte har ett krav på sig att bära reflexväst, det är bara en mycket vettig handling.

Vi har ett utbud på ett antal olika reflexvästar som uppfyller med EN 471 och EN ISO20471 normen, fråga oss gärna om råd om ni behöver det. Den största skillnaden mellan västarna är att EN ISO20471 kräver att västen ska ha både två horisontella och vertikala reflexband på varje reflexväst. Se till att er personliga reflexvästar följer lagen och andra juridiska krav.

Alla våra produkter kan produceras efter era önskemål och tryckt med er logga eller design. Var god och kontakta oss för mer information.

Se våra tillgängliga produkter nedan för en snabb och bekväm uträkning av pris och leveranstid eller kontakta oss för mer information om saker ni kanske behöver.

Reflexvästar