Reklam specialisering, Främjande handelsvaror, Skräddarsydda gåvor med eget tryck, Engångsvaror och mycket mer.

Frågor? Ring +31 (0)88 1881046 eller skicka oss ett email på info@dinilu.se!

Sadelskydd | Billigt från € 0,25

Våra sadelskydd passar de flesta sadlar och är den perfekta produkten för alla gerillamarknadsförings aktiviteter. Med minimal ansträngning och kostnad kan du förvandla ett vanligt cykelställ utanför din lokala mataffär eller universitet till ett levande annonsutrymme för ditt företag eller produkt. Sadelskydden skyddar kunden mot nötta sadlar, håller fläckar borta från byxorna och håller sadeln torr i regnet.

I våra fabriker producerar vi dessa sadelskydd billigt, men även med kvalité i tanken för att göra dem till användbara och effektiva gåvor som mottagaren i din annonskampanj sannolikt gärna tar emot. Välj oss om du vill ha en erfaren leverantör!

Vi gör dessa sadelskydd precis efter dina önskemål. Kolla gärna vidare för att se några utav de olika artiklar vi erbjuder och vår online prisuträkning. Varför inte välja polyester som ger en mer naturlig finish, eller den flashiga lollypop-stilen som ges av PVC. Skicka gärna in ert företags print eller logotyp för en design som hela företaget kan vara stolt över, och som gör att ni sticker ut ur mängden.

Sadelskydd