Reklam specialisering, Främjande handelsvaror, Skräddarsydda gåvor med eget tryck, Engångsvaror och mycket mer.

Frågor? Ring +31 (0)88 1881046 eller skicka oss ett email på info@dinilu.se!

silikonarmband med tryck | Billigt från € 0.10

Silikonarmband är ett väldigt populärt sätt för fans att visa vad eller vem de stödjer. Gel-armbanden är gjorda av eko och hudvänlig silikon och uppskattas av många. Med rätt design kan dessa bli perfekta PR-varor för ert företag, eller kanske till och med bli senaste modet. Vi kan producera era armband på två vis, ingravera designen och sedan fylla (debossing), reliefbehandla (embossing) eller trycka designen på själva armbandet.

Vi kan producera dessa armband i olika storlekar på bredden, från normalstorleken 12mm till den extra breda modellen på 25mm. Vi kan även producera dem i storlekar för barn, ungdomar och vuxna. Med en form specialgjord efter era önskemål kan vi höja (embossing) eller sänka (debossing) er logotyp eller text på armbandet. Vi kan även trycka eran design på armbandet, och fylla ingraveringen med färg. Vi kan göra armbanden i vilken (Pantone/PMS) färg ni än vill ha, producera dem i speciella silikon (t.ex. självlysande eller med glitter) och kan ge varje armband ett personligt (rfid) chip eller nummerkod.

Klicka gärna på en utav våra produkter för för att få en snabb uträkning av pris och leveranstid direkt på hemsidan eller kontakta oss med era idéer för en design som representerar just eran organisation, produkt eller kampanj.

Silikonarmband