Reklam specialisering, Främjande handelsvaror, Skräddarsydda gåvor med eget tryck, Engångsvaror och mycket mer.

Frågor? Ring +31 (0)88 1881046 eller skicka oss ett email på info@dinilu.se!

Sadelskydd i polyester med valfritt tryck

Polyester bike seat covers with custom print image
Polyester bike seat covers with custom print imageSadelskydd i polyester med valfritt tryck image
€ 0,556
Per styck

Alla sadelskydd går att anpassa efter era behov, passar på de flesta sadlar och är den perfekta produkten för alla gerillamarknadsförings aktiviteter. Med minimal ansträngning och kostnad kan du förvandla ett vanligt cykelställ utanför din lokala mataffär eller universitet till ett levande annonsutrymme för ert företag eller produkt. Sadelskydden skyddar kunden mot nötta sadlar, håller byxorna fläckfria och sadeln torr i regnet. Billig och effektiv gåva som målgruppen i just er annonseringskampanj sannolikt gärna tar emot.
Sadelskydd i polyester är gjorda av plast som har en mindre inverkan på miljön, och är det perfekta valet för en grönare kampanj. De är tillverkade i bra material och är hyfsat slitstarka. den semi-matta ytan ger sadelskydden en mer diskret finish än de färgglada PVC sadelskydden. De produceras vanligtvis med ett elastiskt band för att hålla skyddet på plats, men kan även tillverkas med ett band och knapp i plast om så önskas. Standardfärger är tillgängliga, vis beställningar som överstiger 500 sadelskydd kan färgas till valfri patron färg.

Material

190t Ej vattentät polyester: Vår tunnaste typ av polyester, rekommenderas för när varje öre räknas. Antal tillgängliga standardfärger: 230+
210d Antal tillgängliga standardfärger: Tillgänglig i många standardfärger, det rätta valet för mindre beställningar som vill ha stor valmöjlighet när det kommer till färg av produkten. Antal tillgängliga standardfärger: 300+
210d Vattentät polyester: Finns endast tillgänglig i 2 standardfärger, men kan lätt tryckas eller färgas i en valfri färg. Tillgängliga standardfärger: svart och vit.
210d Återvunnen PET polyester: Polyester gjort av återvunnen PET (rPET), vårat grönaste val. Tillgänglig standardfärg: White

Materialfärg

Tillgänglig standardfärg: Val av materialfärg såsom nämnts ovan.
Vitt material trycks med varje PMS färg: Screentryck över HELA på vitt material. Utsidan av sadelskyddet kommer göras i den PMS färg du valt, insidan blir vit. Snabbt och tillgänglig endast i mindre mängder, ett något dyrare alternativ.
Material färgad i valfri PMS färg: Valfritt material i er PMS färg, på insidan och utsidan. Det bästa alternativet om färgen är av stor betydelse, men är endast tillgänglig i beställningar som överstiger 5000 Sadelskydd.

Våra sadelskydd görs av ett stycke polyester, detta innebär att trycket kan täcka hela ytan. Kontakta oss för mer information, eller se nedanför för att snabbt räkna ut kostnad och leveranstid.

Föreslagna minimum orderkvantitet: 500 stycken

Anpassa ditt offert online:

Välj önskade alternativ och antal i formuläret nedan. Priser, fraktalternativ och leveranstider uppdateras därefter. Hittade du vad du letade efter? Följ bara "utcheckningsstegen" så att vi kan skicka det fullständiga icke-bindande erbjudandet och kontakta dig om dina designkrav. Behöver du mer hjälp? Kontakta oss bara via telefon eller email.

Om du vill beställa ett flertal versioner av denna produkt, specificera vilka här.

Tryck på toppen, med undantag av sidorna på ditt säte

Tryck på toppen och sidorna på ditt säte

Vilken typ av etikett vill du ha?

Hur produkterna är paketerade.

st

Spara 14% per styck genom att fördubbla din order till 2.000 stycken.

Priset inkluderar leverans av denna produkt till Sverige, Stockholm
Seafreight (package)Airfreight (package)
Pris per enhet
Produktion ≈
€ 0,44 (kr 5,09)
€ 0,44 (kr 5,09)
Leverans ≈
€ 0,10 (kr 1,11)
€ 0,18 (kr 2,08)
Total ex moms ≈
€ 0,54 (kr 6,20)
€ 0,62 (kr 7,17)
Totala kostnaden för 1.000 styck
Produktion :
€ 440,29
€ 440,29
Leverans :
€ 95,95
€ 179,57
Total ex moms :
€ 536,24
€ 619,86
Ledtid ≈ 54 - 90 dagar5 - 14 dagar
Leveranskostnader inkluderas i den totala uträkningen. Spara pengar genom att kombinera olika produkter inom en leverans!

Specifikationer: 

  • Storlek: 26 x 23,5 x 7cm
  • Print: logotyp, text och QR-kod
  • Sadelskydd gjorda i vattentät material sys, så är därför ej 100% vattentäta.